Despre vase pentru gradina

  • Despre vase pentru gradina
  • Despre vase pentru gradina
  • Despre vase pentru gradina
  • Despre vase pentru gradina
Despre vase pentru gradinaDespre vase pentru gradinaDespre vase pentru gradinaDespre vase pentru gradina

Vindem vasele noastre în toată lumea vorbind o singura limba, aceea a calitatii

 

FANTASY este o linie noua de produse de inalta calitate care va vor impresiona prin designul inovativ. Antisoc, usoare, rezistente la modificarile de temperatura si la raze UV. Ideale pentru a mobila spatiile interne si externe in perfecta armonie intre design si functionalitate. Aceasta linie de design este adecvata pentru a da o nota contemporana spatiilor interne si externe.

Colecția Millerighe este ideala pentru amenajarea spatiilor verzi si a teraselor respectand traditia gustului Italian.

Vasele din Linia NPB cu injectare sunt produse cu utilaje de o tehnologie înaltă È™i total robotizate. Sunt utilizate materiale alese de prima calitate pentru a garanta o rezistenta ridicata si in conditii climatice care prezinta variatii semnificative de temperatură in aceesi zi.

 

Lucram cu pasiune pentru a va putea avea intre clientii nostri; visul nostru este sa devenim prieteni!

 

 

VASELE DE CULTURA GAMA ERCOLE

 

Alege avantajul de a cultiva plantele tale in inovativul vas ERCOLE:

 

  • Dezvolta mai repede sistemul radicular
  • Imbunatateste drenajul
  • Mentine mai sanatos sistemul radicular
  • Desfasoara o actiune antispiralare
  • Imbunatateste procesul de crestere al plantelor
  • Anuleaza stresul de la transplantare

 

Plantele produse in aceste vase nu doar reduc semnificativ timpul de creștere dar, dupa plantare, garanteaza o prindere sigura si o crestere imediata. Datorita sistemului sau elaborat de aerisire (tinand cont de gaurile laterale) dupa ce radacinile intra in contact cu aerul si lumina, blocheaza tendinta lor circulara. In acest fel radacina periferica a plantei nu este stresata si cresterea tulpinii este mai rapida ca in vasele normale.

 

Utilizeaza substratul corect pentru a obtine un rezultat mai bun!!!

 

Este posibila imbunatatirea acestor rezultate lucrand asupra tipului de substrat care trebuie sa fie utilizat cu vasul Ercole. Un substrat compact si drenant imbunatateste dezvoltarea si radacina plantelor cultivate în Ercole, pentru ca se recreeaza, in interiorul vasului, o conditie similara cu cea a campului deschis.

Cel mai bun substrat de utilizat este dat de un amestec special compus din turba, fibra de nuca de cocos, maduva de nuca de cocos si un ingrasamant cu eliberare controlata. Fibra si maduva nucii de cocos garanteaza o retentie a apei mai buna si confera o stabilitate structurala, crescand capacitatea lor de interschimb intre apa si aer. Acesti factori demonstreaza cum o alegere potrivita a substratului influenteaza in mod decisiv rezultatul final, atat tehnic cat si comercial, al cultivarii in acest vas specia.

 

Colectia Super Ercole

 

Ca urmare a marelui succes al vasului Ercole si multumita colaborarii marilor nostri clienti, am crescut ulterior potentialul acestui tip de vas cu un nou si revolutionar fund cu plasa. Cu acest nou sistem radacinile, deja orientate catre soare multumita structurii vasului Ercole, au o mai mare oxigenare si rezultatul este acela al unei plante mai sanatoase si robuste.

Mai mult, gaurile prezente in partea de jos a marginii  (care nu exista pe vasul Ercole) impiedică spiralarea radacinilor si in partea superioara a vasului.

 

Super Ercole Patrat

 

Cu acelasi concept al vasului Super Ercole, ia nastere Super Ercole Patrat. Fundul, deosebit de inovator, prezinta o forma de trunchi de con care, prin intermediul a numeroase deschideri, permite o mai buna oxigenare a aparatului radicular, precum si o excelenta scurgere. 

 

GAMA VEGA – Habitatul cel mai “natural” unde sa cultivi plantele tale

 

Datorita enormului succes al vasului VEGA, ia nastere Super VEGA, unde schimbul continuu de apa, oxigen È™i lumina recreeaza habitatul cel mai natural unde sa cultivi plantele tale. Nervurile prezente la acest vas favorizeaza corecta inradacinare de sus în jos. Fundul, deosebit de inovativ, prezinta o adancitura in forma de trunchi de con care, prin intermediul  a numeroase deschideri,  permite o mai buna oxigenare a aparatului radicular, precum si o excelenta scurgere. Aceste rezultate sunt amplificate si de gaurile prezente la baza nervurilor. Realizarea acestui tip de fund este important  si pentru ca permite penetrarea luminii.