Fertilizatori

ReXil Agro (impreuna cu predecesorii sai) a dezvoltat tehnologia Agro Acid Silicic (SAAT). Cu aceasta implinire, ReXil Agro este capabila sa stabileasca o noua baza pe standarde si teste pentru produse pe baza de Acid Silicic foliar si sa le testeze pe o gama larga de culturi si tipuri de sol in multe tari (India, Europa, South-Africa , Panama, Columbia, etc. ). Experimentele au avut succes inclusiv in  variate extreme de clima. Avantajele utilizarii SAAT includ o crestere a productivitatii recoltei (in functie de tipul instalatiei, intre 15% si 50%) si calitate mai mare a recoltei rezultate.

 

ReXil Agro produce si distribuie produse patentate, ce au la baza formule concentrate si stabilizate ale acidului  silicic; acestea maximizeaza rata de crestere a plantelor si a sanatatii acestora. In functie de tipul si de sol si plante, amestecuri speciale si esentiale de micro-nutrienti sunt adaugate la formula de baza a acidului silicic pentru a produce gama noastra de produse.

 

Formulele noastre de acid silicic si alte ingrediente nutritive esentiale, cresc nivelurile de nutrienti si minerale din plante, avand ca rezultat o crestere mai puternica si sanatosa a plantelor cat si implicit a productivitatii recoltei. Cresterea si dezvoltarea plantelor este mai rapida  atunci cand sunt tratate cu formulele noastre astfel incat recoltarea se face mai repede.

 

Rezultatele noastre sunt demonstrate de teste  extinse pe diferite tipuri de soluri si in conditii variate de temperature.

 

Fertilizatori - InfraDataDesign
Fertilizatori - InfraDataDesign
Fertilizatori - InfraDataDesign 
Intreaga gama de produse este disponibila  aici. (In curand Magazin Online)