Dezapezire ecologica – topitoare de zapada

A venit iarna si zapada a pus stapanirile pe strazile, trotuarele si parcarile din comunitatea dumneavoastra, o bucurie imensa pentru copii, un cosmar logistic pentru autoritatile locale si nationale.

 

Desi la prima vedere dezapezirea clasica pare mai ieftina si mai rapida din pacate nu este. Dezapezirea clasica, cu sare si nisip, este o metoda costisitoare, neecologica si generatoare de costuri suplimentare pe termen lung, prezenta sarii in materialul antiderapant  provocand daune carosabilului.

 

De aceea compania noastra va propune spre inchiriere sau achizitie:

 

SISTEME  MOBILE DE TOPIRE ZAPADA CU ARZATOR DIESEL:

 

MASINI DE TOPIT ZAPADA, tip TZ-D

 

Masinile de topit zapada reprezinta tehnologia altenativa pentru indepartarea zapezii din spatiile urbane aglomerate, aeroporturi, parcari mall-uri si hypermarket-uri, parcari aferente spitalelor, institutiilor publice, centrelor de afaceri sau expozitionale.

 

AVANTAJE

 

 
Reducerea Costurilor Directe
 
Sistemul mobil de topire zapada cu arzator diesel inlocuieste camioanele utilizate in mod normal pentru indepartarea zapezii, reduce numarul operatorilor si timpii de operare. Totodata se evita eventualele cheltuieli cu spatiile de depozitare a zapezii.
 
 
Evitarea Pierderilor Indirecte
 
Productivitatea ridicata permite indepartarea rapida a zapezii si astfel crearea locurilor de parcare necesare clientilor pentru mentinerea crescuta a vanzarilor din magazine, mall-uri si hypermarket-uri, dar si evitarea aglomerarii parcarilor din aeroporturi si centrele urbane precum si a eventualelor accidente.
 
 
Prevenirea Inudatiilor
 
Topirea din timp a zapezii si a gramezilor de zapada din orase previne situatia in care zapada se va topi de la sine, iar sistemul de scurgere-canalizare nu va mai putea sutine debitul mare de apa.
 
 
Considerente Ecologice
 
Topirea, filtrarea si evacuarea zapezii in sistemul de canalizare permite ca sarea sau nisipul dispersate initial pe asflat sa fie reciclate si evitata astfel distrugerea asfaltului sau infectarea apelor si panzelor freatice cu sarea respectiva in cazul topirii de la sine.

 

CARACTERISTICI TEHNICE

 

Tip masina de topit zapada
 
 
TZ-D10
TZ-D30
TZ-D60
TZ-D100
TZ-D200
Capacitate zapada de topit
mc/h
10
30
60
100
200
Debit apa iesire
t/h
3,3
10
20
30
60
Capacitate arzator
MW
0,35
1,0
1,8
3
6
Combustibil
 
diesel
diesel
diesel
diesel
diesel
Volum buncar de topire
mc
2,7
4,5
4,5
6,7
7,0
Dimensiuni gabaritice (LxlxH)
m
3,7x2,0Ñ…1,2
5,4Ñ…2,5x2,0
6,2x2,5x2,3
7,3x2,5Ñ…2,5
13,5x2,5Ñ…3,8
Greutate
t
1,7
4,2
7,0
9,5
18
Transport
 
cu trailer
multilift pentru containere
cu trailer