Despre noi

Infra Data Design este o companie privata infiintata in 2011, avand ca obiectiv principal acordarea de consultanta in domeniul ecologic. In firma noastra veti regasi departamente de proiectare si executie peisagistica (parcuri si gradini private sau publice) impaduriri, mobilier urban, parcuri foto-voltaice, precum si diverse lucrari de constructii civile.

 

Infra Data Design ofera servii de amenajarare spatii verzi sub brand-ul Gradinarul Olandezwww.gradinarulolandez.ro. Asiguram la inalte standarde de calitate proiectare, amenajare, intretinere si reconditionare gradini interioare si exterioare, parcuri si sere. Echipa Gradinarului Olandez vine în sprijinul consumatorului fizic sau juridic planificând, proiectând si oferind viata spatiului verde.

 

Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara cu plante naturale, flori uscate, aranjamente florale sau cu realizarea unei gradini care se potriveste cu stilul Dvs. de viata , in care elementele estetice se imbina perfect cu elementele functionale. Specialistii nostri (designeri, architecti peisagisti, ingineri si technicieni horticoli ) sunt pregatiti sa transpuna natura în locul dumneavoastra preferat.

 

Compania noastra detine o pepiniera moderna in care cultiva  plante si arbori ornamentali si are ca parteneri cele mai mari firme in domeniu din Europa.

 

Infra Data Design, prin brand-ul WellConfortwww.toaleteecologice.eu  va ofera un pachet complet si complex de servicii in domeniul sistemelor ecologice si sanitare. Solutiile oferite clientilor nostri se caracterizeaza prin versatilitate, acoperind nevoile variate ale clientilor; inovatie, investim constant in calitatea produselor si serviciilor noastre, folosim cele mai noi tehnologii in domeniu care respecta normele  in domeniul protectiei mediului la nivel national si european.

 

Producatorul italian  Armal (unul din leader-ii mondiali in productia de toalete ecologice) ne-a numit 'afacerea anului' si ne-a desemnat firma cu cea mai mare si rapida dezvoltare din ultimii ani!

 

Infra Data Design ofera spre vanzare sau inchiriere clientilor sai, persoane fizice si juridice, utilaje performante de topirea a zapezii, asigurand astfel un serviciu de dezapezire economic si foarte ecologic. Deasemeni oferim servicii complete de curatenie stradala.

 

Incepand din anul 2013 am pus bazele unui sistem performant  de vanzare si  distributie  la nivel national, oferind clientilor nostri produse complementare activitatii de amenajare spatii verzi.Astfel, avem in portofoliu o gama variata  de produse: plante  si arbori, vase pentru cresterea acestora, mobilier stradal si de gradina, decoratiuni luminoase si nu numai.

 

In anul 2019 societatea INFRA DATA DESIGN, a devenit distribuitor autorizat pentru produsele marca Kaercher, in primul rand pentru a oferi clientilor  solutii pentru curatarea zonelor publice, dar si o gama larga de produse destinate utilizatori industriali sau casnici.

 

Infra Data Design  reactioneaza constant la schimbarile pietei, cautand permanent noi modalitati de imbunatatire a produselor si serviciilor oferite. In continua evolutie, mereu in pas cu ultima tehnologie existenta Infra Data Design inoveaza mereu, totul fiind pus in slujba clientilor sai.

 

Cu noi, Ideile Dumneavoastra prind viata!