Amenajari spatii de joaca

 

Pentru ca stim cat de importante sunt activitatile copilului dumneavoastra in aer liber si nu numai, ne simtim datori sa va venim in ajutor. InfraDataDesign va pune la dispozitie servicii profesionale de amenajare a spatiului de joaca folosind echipamente potrivite varstelor. Siguranta precum si crearea unui loc potrivit pentru activitatile copiilor sunt principiile de baza dupa care ne ghidam. 

 

Etapele pentru amenajarea unui astfel de spatiu sunt simple: in functie de bugetul si spatiul alocat facem o estimare asupra echipamentului si mobilierului urban ce urmeaza a fi folosit. Construim un design, analizam si pregatim suprafata de joaca, instalam echipamentul iar cei mici se pot bucura de noul spatiu destinat lor. 

 

Fie ca ne referim la locurile de joaca in aer liber sau la cele interioare, avem in vedere indeplinirea tuturor normelor de legislatie si siguranta. Materialele folosite sunt certificate conform standardelor existente si sunt asociate cu ultimile trenduri existente. Noi va punem la dispozitie echipamentul, impreuna concepem designul si contribuim la fericirea copiilor.

 

Pentru oferte de pret sau informatii suplimentare ne puteti contacta aici.